УВАГА, ДЕНЬ з ВЕДМЕДИКОМ ТЕДДІ!!!






Сьогодні святкують День плюшевого ведмедика (англ. Teddy Bear Day). Пропонуємо почитати чудову збірку оповідань про ведмедика Тедді авторки Марії Лоретта Джиралдо. Книги просто ідеальні для читання молодшими читайликами, так як прекрасно ілюстровані, на сторінках небагато тексту, а милі малюнки просто ідеально створюють казкову атмосферу й допомагають діткам краще сприймати пригоди маленького ведмедика.

Тедді – дуже добрий маленький ведмедик. Він обожнює гуляти й гратися, а ще з ним повсякчас трапляється чимало пригод. Разом із Тедді малюки дізнаються, як поводитися під час прогулянки і що слід робити, коли захворів або загубив улюблену іграшку. Ведмедик Тедді навчить дітей бути чемними, слухатися батьків і радіти кожному дню, який обіцяє силу-силенну пригод і відкриттів.

В цих казково-пригодницьких оповіданнях авторка відобразила досить актуальні для дітей ситуації, а також розглядається ще багато моментів виховного характеру, які можна обговорити з дитиною паралельно з читанням книги, тим більше головний герой ведмедик Теді надає діткам гарний приклад. Він допоможе подолати страх, полюбити порядок, а головне – стати вірними помічниками по господарству. Навчить чистити зубки, вмиватися та піклуватися про себе й близьких. Такі терапевтичні казки  допоможуть малюкові проговорити відповідні проблеми або просто насолодитись гарно побудованою розповіддю, навчить ввічливості, слухняності.

Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар