УВАГА, КНИЖКА ЧЕКАЄ ДРУЗІВ!!!

Познайомимо вас з «Історією однієї книжки» письменниці та ілюстраторки Кароліни Рабей про захопливу та просту історію, яка підкорить серця маленьких та навіть великих читачів.

Друзі, а про що говорять книжки, коли ми їх не бачимо? Чи замислювались ви колись про те, що відбувається за зачиненими дверима мільйонів бібліотек з усіх куточків планети? Ви можете лише здогадуватись, але після прочитання цієї історії точно зрозумієте.

Захоплива мандрівка у таємне життя книжок із бібліотеки. Це історія про одну звичайну ДИТЯЧУ БІБЛІОТЕКУ, куди ходять діти з усього міста. Коли двері бібліотеки зачиняються, то стається магія – книжки оживають і розмовляють одна з одною. Кожна книга розповідає хто її читав в останні дні та де їй вдалося побувати. Але одній із них дуже сумно та самотньо, бо її закинули аж на верхню полицю, тож ніхто її не бачить і не читає. Книжки узялися допомагати товаришці та вирішили підсунути самотню книжку на ім’я Дасті дівчинці, яка дуже любить читати. Але вся суть цієї історії в тому, що книжкою зацікавилась не ця дівчинка, а хлопець, який не любить читати, а любить малювати. Виявилося, що Дасті – книжка про динозаврів, а хлопчик Джейк обожнює динозаврів. Ось так Джейк і полюбив читати, а книжка Дасті перестала бути самотньою.

Ця зворушлива історія навчить найменших читачів як себе поводити зі своїм другом – книжкою, що навіть вони мають почуття. Покаже дітям, що книжки дуже різні, і обов’язково знайдеться та, в якій йдеться про їхні захоплення.

Щиро сподіваємось, що ця історія перетворить багатьох нечитунів на справжніх книголюбів. Адже яке це приємне відчуття перегортати сторінки улюбленої книги!







Буктрейлери на дитячу розповідь «Історія однієї книжки» дивіться за посиланням: 

Або за цим посиланням:



Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар