Діти пізнають світ багатьма способами. Один із них – книги, тож сьогодні у Городоцькій бібліотеці для дітей відбулось знайомство з книжковим світом малятами зі старшої групи «КАЛИНКА» (вихователі: Радомська А.М., Скотинянська А.В.) дошкільного закладу «Берізка» та отримали багато корисної інформації, здійснили своєрідну мандрівку до неосяжного всесвіту цікавих і корисних книжок: перші енциклопедії, чарівні казки, захоплюючі віршики, кумедні потішки, простенькі загадки, різноманітні скоромовки, лічилочки та всілякі розповіді про тварин, а ще окремо книги для дівчаток й для хлопчиків.

Крім безліччі різноманітних книг та періодичних видань, бібліотекарка Кушнір С.М. презентувала новітні улюблені книги дітлахів– вімельбухи. Це розвиваючі книги, які складаються з великої кількості картинок, майже немає тексту, тому вони підходять дітям вже від 2-х років народження. В таких книгах-картинках, книгах-розглядалках є безліч історій, але придумати їх потрібно самим.А велика кількість деталей, персонажів на сторінках тренує пам’ять і увагу. Замість звичайного паперу в них використовується щільний картон, тому їх можна без страху давати навіть найменшим малюкам.

В ході заходу дошкільнята ще дізнались, що день народження бувають і у книг та поринули у мандрівку сторінками кращих дитячих книжок, які цього року святкують іменини.

Весело і цікаво відбулось знайомство з бібліотекою, книжкові вподобання малюків викликати інтерес до читання, діти отримали задоволення від екскурсії пообіцявши разом з батьками відвідувати дитячу книгозбірню.

Тож, бібліотека для дітей запрошує сім’ї Городоцької громади до інтелектуального та духовного розвитку – книг!







































https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар