Чарівною осінньою порою до Городоцької бібліотеки для дітей завітали вихованці дитячого садочка «БЕРІЗКА», старшої групи «Капітошка» із вихователями Клекот К.Ю. та Чагарін І.М. Екскурсія малечі книгозбірнею вмістила в собі знайомство з найкращими, найвизначнішими та найпопулярнішими цікавими книгами для дітей.

 Бібліотекарка Кушнір С.М. за час цієї подорожі дошкільнятам розповіла як влаштована бібліотека, що кожна книжечка знаходиться на своєму місці і чекає свого читача, показала цікаві книжкові виставки, познайомила з правилами поводження з книгами. У читальній залі на майбутніх читайликів уже чекали книжки-іграшки та яскраві дитячі журнали. Активно і весело пройшла казкова вікторина, де малюки показали свої знання та ерудицію. Завершилася екскурсія зніманням фотосвітлин на пам’ять про перше знайомство з будинком книги.

Тож, запрошуємо батьків з дошкільнятками до Городоцької бібліотеки для дітей, адже зі знайомства дитини з книгою та бібліотекою і розпочинається її інтелектуальний, духовний розвиток, а ще цікава книжечка подарує багато щасливих емоцій усім, хто порине в захопливу подорож її сторінками!

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів     






























Немає коментарів:

Дописати коментар