…В жовтневі дні – давно так повелося –
До нас у гості завітала Осінь…
Ось і завітала щедра осінь до Городоцької районної бібліотеки для дітей, де відбулися її традиційні свята.
В заходах, які щорічно проводяться, активну участь взяли читачі-учні1(5)-а та 1(5)-б класів Городоцької гімназії, де кожен клас презентував свою осінню композицію, підготовлені класними керівниками Савченко Н. В., Ярчак Л. К., педагогами-організаторами та вчителем музики.
У читальному залі, прикрашеному осіннім листям з квітами та дарами природи у яскравих барвах осені, для присутніх гостей – батьків, вчителів, відбулася  програма святкового заходу з танцювальними номерами та музичними композиціями. Усі виступаючі проявили на заходах свої таланти : акторські, декларуючі, співочі, музикальні, танцювальні, спортивні та інші.
На першому святі-ярмарку  виступаючі діти у віночках із осіннього листя та у вишиванках, розповідали вірші про осінь, звучали пісні, захоплюючі забави та конкурси, розіграші, жарти, згадували прикмети осені, грали в народні ігри, у яких діти славили золоту осінню пору.
Другий захід порадував цікавою повчальною виставою з  казковими учасниками - королем, царівною-Несміяною, циганкою та багатьма іншими загадковими персонажами, які вчили добру, дружбі та взаємодопомозі.
Концертна програма обох свят Осені справді порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Особливо всім присутнім сподобались сценки, які пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором, і створили справді святкову атмосферу, радісний  настрій у колі друзів.
Усім присутнім бібліотекарями була презентована книжково-ілюстративна виставка-календар «Осінній книгопад».

Основна мета заходів привернути увагу дітей до краси осені у рідному краї, ознайомити з українськими народними традиціями, прикметами, побутом та виховувати гостинність й дружелюбність. 




















Немає коментарів:

Дописати коментар