3 грудня

❄️виповнюється 300 років з дня народження Григорія Савича Сковороди🌞. З цієї нагоди у Городоцькій дитячій бібліотеці📚 відбулась МАНДРІВНА АКАДЕМІЯ «Байки Григорія Сковороди як символ мудрості»📕📗📘📙 за участю 5-х класів (А і Б)❤️ ліцею №1 зі вчительками Слободян С.В. та Болотюх І.О.
Короткий літопис життя і творчості📚 засновника байки в українській літературі присутнім розповіла Світлана Василівна🔖 та зацікавила інформаційною вікториною.
Разом з Інною Олександрівною🔖 діти вивчали байки та їх алегорії, що стало предметом активного обговорення та жвавих дискусій.
Під час заходу акцентувалась увага не тільки на життєвий шлях Григорія Савича🟣, а й на його життєві принципи, – багатство духовне❗️, моральне, жага до знань, пізнання нового. Усі учасники та присутні читали та досліджували афоризми✅ видатного філософа, задумувались над сенсом життя, над поняттями освіти, дружби в житті кожної людини. Учні вчились аналізувати власні вчинки, розвивати мислення, виховувати упевненість, бажання працювати, не лінуватися, ставити мету і досягати її.
Вшановуючи пам’ять славетного українця бібліотекарі презентували книжково-ілюстративну виставку «Духовна зброя дужча за тілесну»📕📗📘📙. Також діти переглянули відеофільм✅ «Обличчя української історії»та мультгру🆗 «Як Сковорода із матриці вийшов», дізнались, що Сковорода був мандрівним блогером, приватним репетитором та коучем-фрілансером.
Великий мандрівник України🌞 і далі продовжує нескінченні мандри до читачів📖 нових епох, – тож читайте твори філософа Сковороди, пізнавайте, мудрішайте, адже крім його філософії, літературних творів і музики, лишився нам і урок рідкісного життя ЛЮДИНИ-ГЕНІЯ❤️

























































Немає коментарів:

Дописати коментар