ЗНАЙОМТЕСЯ,  💯КРУТА ІСТОРІЯ УКРАЇНИ🇺🇦‼️

Городоцька дитяча бібліотека

📚 долучається до Національного тижня читання🌞 з цікавою акцією #ЗачитанеДоДірок, та протягом тижня будемо розповідати про найбільш улюблені книги наших читачів, відтак СЕРЕДА❄️, –
ЗНАЙ🔵МТЕСЯ,  💯КРУТА ІСТОРІЯ УКРАЇНИ🇺🇦‼️
Цікаве науково-популярне видання «Крута історія України. Від динозаврів🦖 до сьогодні» 📖 покликане створити у дітей та підлітків уявлення про предмет історії. Виявляється, історія🌀 може бути цікавою🔖 та вкрай важливою, навіть, якщо це було ще за динозаврів🦕. Адже це оповідь про минуле, яке стосується не якихось екзотичних країв, а міст і сіл, у яких ми живемо 🇺🇦, місцин, які ми бачимо власними очима🏡.
У сюжеті яскравого дитячого нонфікшену: 🧑‍👩‍🦱🧑👦четверо друзів беруться дослідити нашу історію, дізнатися про все правду: хто боровся за незалежність, яку маємо зараз, чому українці саме такі. Уявіть і ви себе дослідником і разом з героями розкопайте, які динозаври жили на нашій території. А що ж було далі❓..
Цю книгу написала Інна Ковалишена📌, а проілюструвала Галина Чепурна📌видання ввійшло до списку Літературної премії «Книга року ВВС-2022», як краща дитяча книга❤️ 2022 року.
Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!📕📗📘📙
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО💙💛!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар