ЗНАЙОМТЕСЯ🔦  КВЕСТ ДЕТЕКТИВ🔍‼️

 Городоцька дитяча бібліотека

📚 долучається до Національного тижня читання📕📗📘📙 з цікавою акцією #ЗачитанеДоДірок, та протягом тижня будемо розповідати про найбільш улюблені книги наших читачів, відтак ВІВТОРОК, –
ЗНАЙ⭕️МТЕСЯ🔦  КВЕСТ ДЕТЕКТИВ🔍‼️
Неймовірна збірка детективних історій 🧐 «ЗНАЙДИ ЗЛОЧИНЦЯ»👀. Дуже цікаве й незвичайне видання – це і книга для читання, і для розвитку мислення, логіки, уважності.
Філіп, Фло та Каро, а також кондитер Лео і комісар Ларс 🧐🤓😎🤫😯 – кращі в світі детективи. Не існує такої таємниці, яку вони не змогли б розгадати. Тобі теж, належить стати детективом. Приєднуйся до команди агентів і знайди злочинця. Запам’ятовуй та зіставляй факти🔖, шукай докази🔖 на картинках-загадках, перш ніж продовжити гонитву за злочинцем на наступній сторінці.
В кожній книзі по 4 детективні оповідки👣, які вдало між собою поєднані логічними переходами, де трійка дітей буде знаходити розв’язку. У юних таємних агентів Філіпа, Кароліни та Флорентини розпочалися літні канікули, проте, довгі сонячні дні та веселощі не минають без розслідування нових злочинів і розкриття заплутаних історій. Зазвичай, щоби розгадати нові загадки діти збираються дружньою командою у своєму офісі – голуб’ятні під дахом цукерні Лео. Сам же власник цукерні📌 вже став неофіційним ватажком команди. Окрім нього дітям допомагає комісар поліції Ларс. Та літом команда розділяється – діти вирушають до старого замку, у якому живе їхній дядько й одразу ж втрапляють у нову історію – здається, різноманітні пригоди самі їх знаходять. Не оминають несподівані розслідування і старших членів детективної команди – Ларса та Лео.
Нові операції🧩 повні незбагнених, на перший погляд, таємниць. Кожна сторінка 🧩 –це загадка для кмітливих, а ще хвацькі кишенькові злодії, фальшиві аукціонні монети, зашифровані місця зустрічей та секрети, які можна підглянути через замкову шпарину.
Ці книжки📕📗📘📙 для тих, хто любить таємниці та хто ще не відчув смаку від розгадування і таке відкриття на них чекає саме тут. Кожна розповідь – це підказка до малюнків, тому все стало набагато складніше і цікавіше. Це ніби друга частина про детективну команду «Локриця», але я ніяк не відчуєш, що почав читати не з тієї частини.
Серія складається з таких книг🤓: «Місце злочину. Монастир «Воронів камінь»»📕, «Операція «Золотий скіпетр»»📗, «Прокляття чорного стрільця»📘, «Таємниця чорної джонки»📙, «Операція «Жовтий дракон»»📗, «Таємне товариство «Червоний Корал»📙 та інші.📚
Автором серії детективних історій «Знайди Злочинця» є німецький письменник та ілюстратор Юліан Пресс🤓, який обожнює головоломки🧩та детективні загадки🔎. На початку свого творчого шляху він співпрацював з багатьма дитячими книжковими видавництвами Німеччини, молодіжними журналами та рекламними агентствами. Пізніше почав сам писати детективні історії для дітей і малювати до них ілюстрації. Юліан пішов по стопах свого батька, автора знаменитої «Чорної руки». В даний час Юліан Прес👀: художник-фрілансер, графік, письменник, його дуже живі інтерактивні книги вельми популярні серед маленьких і великих читачів, незвичайні детективи придбали популярність не тільки в Німеччині, але і по всьому світу.
Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!📕📗📘📙️
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО💙💛️!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар