ЗНАЙОМТЕСЯ,  ФЕНТЕЗІ-БЕСТСЕЛЕРБЕСТСЕЛЕР!!!

 Городоцька дитяча бібліотека 

📚 долучається до Національного тижня читання 📖 з цікавою акцією #ЗачитанеДоДірок, та протягом тижня будемо розповідати про найбільш улюблені книги наших читачів, відтак ЧЕТВЕР❄️, –
ЗНАЙ🌀МТЕСЯ,  ФЕНТЕЗІ-БЕСТСЕЛЕР‼️📕📗📘📙
Пропонуємо популярну серію пригодницьких книг «З🅱️ІРОДУХИ». Неймовірний цикл, обов’язковий до прочитання всім любителям фантастики, пригод та тварин🦅🐅🐆🦈. Серія від найбільш популярних авторів дуже динамічна, існує боротьба зі злом, трагічна і наповнена різноманітними неймовірними подіями.📕📗📘📙
У вигаданій країні Ердас нещастя  невідомі темні сили намагаються захопити його. Їм протиборствують Зелені Мантії – зібрання захисників, де у кожного члена є свій звір-талісман. Щороку в королівстві серед підлітків проводиться випробування, в результаті якого магічний дух може обрати собі господаря, але багато років духи тварин🦅🐅🐆🦈 не вибирали нікого, і тому ряди Зелених мантії порідшали. Але з нападом на королівство, духи найбільш сильних тварин: панди, вовка, гепарда і орла, знайшли собі юних покровителів, яким тепер доведеться знайти інші талісмани, об’єднавши які, вони зможуть врятувати Ердас від Пожирача могутньої темної сили.
Кожна розповідь📚📖  це певний етап підготовки обраних дітей, їх єднання з духами-тваринами і завоювання нового талісмана. Відкрий захопливий світ Ердасу разом із відважними героям – Конор, Абеке, Мейлін й Роллан та їхніми звіродухами і не проґавте жодної деталі їхньої мандрівки!
Книги 📕📗📘📙привабливі в усіх аспектах. По-перше, вони привертають увагу класною містично-пригодницькою обкладинкою, дивлячись на яку вже уявляєте пригоди і дива. По-друге, сюжет історії захоплює з перших сторінок, – тут і містика, і неймовірні дива, і вигадливі й непередбачувані повороти сюжету.
Опис в книгах📕📗📘📙 зрозумілих тем для підлітків дружба і зрада🔖, не завжди прості взаємини з батьками і близьким оточенням🔖, можливість вибору🔖, тріумф правди і справедливості🔖, все це робить вигаданий світ ближче для дітей. Найбільше подобається ідея показати зв’язок людини з твариною, де людина не вважається хазяїном, а існують рівні стосунки між людиною та її «звіродухом».
Класичне фентезі🌀, в якому кожна з 7-ми книг написана окремим📌 автором, тому кожна з книг своєрідна, з певними авторськими акцентами, але всі головні персонажі зберігаються у всіх книгах серії, а змінюються лише другорядні герої. Цикл романів перекладений більш ніж 20-ма мовами світу. Існує безкоштовна мобільна аркадна гра📌, сюжетно поєднана з книгами.
Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!📕📗📘📙
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО💙💛!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар