ЗНАЙОМСЯ✴️– БЕСТСЕЛЕР-КЛАСИКА‼️

 Городоцька дитяча бібліотека

🌞 долучається до Національного тижня читання📕📗📘📙 з цікавою акцією #ЗачитанеДоДірок📚 та протягом тижня будемо розповідати про найбільш улюблені книги наших читачів, відтак ПОНЕДІЛОК❄️, –
ЗНАЙОМСЯ✴️– БЕСТСЕЛЕР-КЛАСИКА‼️
Рекомендуємо зворушливу серію повістей для читання про Енн Ширлі👩‍🦰що складається з восьми🔖 книжок. Немає сумніву, що цей цикл припаде до душі як дітям, так і дорослим. Події цієї чудової книжки відбуваються в далекій Канаді, наприкінці XIX століття❤️️, на острові Принца Едварда. На фермі Зелені Дахи живуть немолоді вже брат із сестрою, Метью й Марілла Катберти. Якось вони вирішили взяти із сирітського притулку хлопця, котрий міг би допомагати їм у господарстві. Проте їхньому здивуванню не було меж, коли виявилося, що замість хлопця до них прибула руденька худорлява дівчина, Енн Ширлі💁‍♀️️.
Мала сирота Енн 👩‍🦰 – незвичайна дівчинка: життя ніколи не балувало її, проте ця дитина вміє бачити красу, яка її оточує, помічати прекрасне в буденному. В школі вона зустрічає однокласника Гілберта, з яким спершу постійно сварилася, однак згодом змогла подружитися. Після дорослішання, дружба молодих людей переросла в романтичні стосунки, котрі з часом склалися в щасливе подружжя. Образ Енн Ширлі 📖 вчить читачів не опускати рук і завжди боротися за своє місце під сонцем. Авторка ніби промовляє нам – навіть несприятливі обставини можна вирішити, а трохи сумна дівчинка з низькою самооцінкою може перетворитися на кохану рудоволосу красуню.
Книги канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері 📚давно стали визнаною класикою світової літератури та вже понад століття користуються величезним успіхом у всьому світі. Авторка отримала світову популярність і навіть була нагороджена орденом Британської імперії. До творчого визнання вона йшла довго, з дитинства борючись з труднощами й перепонами. В основу роману «Енн із Зелених Дахів» (1905) покладено дитячі спогади письменниці. 1908 року книга вийшла у США і успіх її був миттєвим і нечуваним. Щороку роман видається мільйонними накладами у США, Канаді, Австралії та країнах Європи, за ними знято популярні кінофільми, створено театральні постановки.
Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню 📕📗📘📙 та вибрати найцікавішу книгу!!!
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО💙💛!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар