УВАГА, РОДИННА КАЗКОТЕРАПІЯ!!!

Рекомендуємо 15 зворушливих маленьких історій «Казки для Елізи», які народилися із життя, для сімейного читання відомого українського письменника Олександра Гавроша.

Чудові літературні казки, присвячені «милій Елізі», якнайкраще даються до психотерапевтичної роботи з підлітками й дорослими. Оці прозорі розважливі оповідки мають медитативний настрій і творять навколо читача стан заспокоєння та занурення, той глибокий спокій, який найбільше сприяє внутрішній роботі над собою. Всі вони пронизані філософічним відчуттям легкого «андерсенівського» суму за неповторністю вічно людського почуття – Любові. Непрості історії, тут є прихований зміст, особливий настрій, можливість порозмірковувати над прочитаним, спільно обговорити.

Книжка потрапила до 5 сезону книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021» у номінації «Література для дітей» та має свою неповторну елегійну атмосферу, яку чудово відтворила художниця Лілія Василенко.

Автор книги – Олександр Гаврош – відомий письменник, журналіст, драматург. Написав низку поетичних, прозових і драматичних творів для дітей та дорослих. Творчість відзначена багатьма відзнаками, преміями – шість разів отримував «Коронацію слова». Окремі твори автора перекладені словацькою, німецькою, білоруською, польською мовами, а за повістю «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» знято повнометражний художній фільм.

Тож, запрошуємо для прочитання цікавих історій, як описано в книзі: «Дозволяти йти за собою теплому спогаду, який невипадково оживає перед Різдвом і веде тебе додому ніби вірний песик. І книга ця не тільки для Елізи. Не тільки. Читайте її і будьте собі… дітьми. Бо «коли ви ще будете дітьми, як не тепер?»...







Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької дитячої бібліотеки отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну!

Отож, запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!

#Городоцька_дитяча_бібліотека

#тижденьчитання, #знайдисвоюкнижку, #підвішенакнига

#національний_тиждень_читання, #Національнийтижденьчитання

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

 

Немає коментарів:

Дописати коментар