УВАГА! Городоцька дитяча бібліотека пропонує ознайомитись з книжково-ілюстративною інсталяцією «МОРСЬКІ ПРИГОДИ», тематичної добірки найкращих сучасних книжок із БЛАКИТНИМИ обкладинками. Голубий колір це п’ятий колір веселки, є сумішшю двох основних кольорів кристально-білого і глибокого синього. Даний відтінок символізує небо, воду, море, океан, мир, безхмарне майбутнє, надійність. Колір романтики, мрій, безтурботності, наївності, чистоти, оптимізму і віри. Поняття «блакитна мрія» означає  прекрасна і недосяжна. Блакитна барва барва неба, одна з барв українського національного прапора, що єднає блакить неба з жовтиною достиглого збіжжя, на яке така багата українська земля.

Тож, запрошуємо у вир цікавих пригод книг блакитних палітурок!!!





Якщо тобі
6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької дитячої бібліотеки отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну!

Отож, запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!

#Городоцька_дитяча_бібліотека

#тижденьчитання, #кольорові_читання, #знайдисвоюкнижку

#національний_тиждень_читання, #Національнийтижденьчитання

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар