УВАГА, СУПЕР-СЕРІЯ!!!

Запрошуємо до знайомства з серією книг «Щоденник НІKKІ» (англ.Nikki Maxwell) американської письменниці Рейчел Рені Рассел, які здобули особливу популярність серед дітей світу.

Багато людей люблять залишати на папері свої думки і події, які трапилися з ними за день. «Щоденник Ніккі» – це книга-порадник, друг та персональний арт-терапевт для підлітків та дітей від 9 років у форматі креативного записника. Надихаюча збірка знайомить читача з американською школяркою Ніккі Максвелл, яка всі свої переживання розповідає особистому щоденнику. У розповідях кожен тінейджер знайде для себе актуальні питання і такі потрібні відповіді, допоможе розібратися в складних ситуаціях, які виникають в цей бурхливий період життя дорослішання. Тож, «Щоденник Ніккі» позитивне та веселе видання, адже до «страшних провалів» в житті найкраще підходити з іронією та оптимізмом.

Серія «Щоденник Ніккі», які перекладені українською мовою, складається з таких книг: «Не таке вже й казкове життя», «Не така вже й популярна тусовщиця» та «Не така вже й талановита поп-зірка».

Американська авторка суперпопулярної серії, Рейчел Рені Рассел, працює юристом, а в перервах між судовими розглядами пише книги. Історії про Ніккі в Америці двічі отримували премію «Книга року за версією дітей», а також перемагали в номінації «Краща книга» за визнанням Nickelodeon Kid’s Choice Award. У світі вже видано 55 млн екземплярів цієї серії та перекладено 42 мовами. Старша дочка письменниці не тільки стала прототипом головної героїні, але і намалювала ілюстрації до книг.

Найбільш сміливі люди відкривають свої записи для широкого кола читачів. У такому випадку їх називають блогерами, а щоденник блогом. При цьому збереглася тенденція вести записи від руки на папері. Особистий щоденник це головний помічник у плані самоаналізу та саморозвитку. Тож, якщо маєте бажання створити паперовий планер, таємного записника-друга, можете подивитись приклади ведення щоденника за посиланням:


Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької дитячої бібліотеки отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну!

Отож, запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!

#Городоцька_дитяча_бібліотека

#тижденьчитання, #знайдисвоюкнижку, #підвішенакнига

#національний_тиждень_читання, #Національнийтижденьчитання

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар