Сьогодні, 2 квітня, у день народження Г. Х. Андерсена, відзначають Міжнародний ДЕНЬ ДИТЯЧОЇ КНИГИ. До цієї події Городоцька бібліотека для дітей презентувала книжково-ілюстративну виставку-мікс «Книжковий всесвіт», де розміщенні книги як для підлітків, так і для молодших читачів. Цікавим для юних користувачів стало художнє читання нон-стоп «Цікаві пригоди з книжкової планети».

Родзинкою дня стали відвідини бібліотекарями вихованців дитячого садочка «Берізка» та проведення святкової програми для дітей. Бібліотекарка Кушнір С.М. розповіла присутнім про унікальні книги для дітей, які дозволять малюкові практично поринути у світ нових відкриттів і вражень. Дошкільнята згадували свої улюблені казочки, ділились враженнями про них і разом вивчали правила користування книгами, відгадували загадки, знайомилися з дитячими журналами. Маленькі чомусики отримали масу позитивних емоцій та цікаво і з користю провели час. Під час заходу лунав дзвінкий дитячий сміх і панував гарний настрій. Майбутнє покоління користувачів було запрошено у бібліотеку, де з радістю на них будуть чекати цікаві книги.

Тож вітаю, усіх причетних до свята - і дітей, і дорослих, а також авторів книг, редакторів, художників-ілюстраторів та дитячих бібліотекарів. Читайте та бережіть себе, своїх рідних. До зустрічі в бібліотеці!














Немає коментарів:

Дописати коментар