Поціновувачі краси слова працівники Городоцької бібліотеки для дітей взяли участь у онлайн-презентації поетичної збірки письменниці Ольги Ткач «До обрію» на платформі Zoom.

Ткач Ольга Михайлівна – талановита поетеса з Хмельницького, членкиня Національної спілки письменників з 2005 р. Пані Ольга є авторкою книжок: «Мамо Україно» (1996), «Коханню кожен вік підвладний» (1998), «Відображення у дзеркалі життя» (2001), «На перехресті трьох вогнів» (2002), «Небесний дар» (2007), «До обрію» (2020).

Народилася поетеса в м. Хмельницьку. Закінчила Хмельницьку філію Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», за спеціальністю «Видавнича справа та редагування (напрямок «Журналістика»)» та Інститут богословських наук Непорочної Діви Марії (м. Городок) отримавши диплом магістра богослов’я.

Кожне видання Ольги Ткач – окремий всесвіт, що потребує пізнання, вивчення, прагнення. Поетичні твори літераторки  глибоко ліричні, емоційні, примушують нас наповнити душу світлими емоціями, поринути у світ свіжих образів та асоціацій, допомагають задуматись над сенсом свого життя і над своїми вчинками, це потік енергії й душевного спокою.

На заочній зустрічі письменниця розповіла про свій шлях у літературі, творчі досягнення і плани на майбутнє, читала вірші з презентаційної збірки та поезію написану раніше.

Дякуємо майстрині слова рідного краю за цікаву зустріч та сподіваємось, що її вірші знайдуть відлуння почутості в сучасному літературному процесі, віднайдуть свій шлях до вдячних читачів.



















Немає коментарів:

Дописати коментар