УВАГА, КОМІКС-АРТБУК!!!

Пропонуємо корисно-кумедну комікс-книжку «Маня та інші», яку вигадала та намалювала Наталія Герасименко для читачів 6-10 років. Основний меседж графічної повісті це те, що собака в домі велика відповідальність. Маня ніби попереджає майбутніх собачників: зі мною весело, але й дуже клопітно. То чи ви готові до таких пригод?

Звичайна такса Маня розповідає про своє життя, інтригуючи та звеселяючи читачів. Разом з господинею їй доводиться їхати за кордон до Німеччини, а друзі-собаки, такі схожі вдачею на людей, залишаються в Україні. Маня знайомиться з новим оточенням, сумує за батьківщиною і знаходить просто купу пригод на свої чотири лапи. Українсько-баварська такса Маня вам це підтвердить, бо їсти камінці та прикраси – таки кумедна справа. А ще познайомить зі своєю родиною та розкаже цікаві історії, намальовані у коміксах.

Ця книжка дасть вам корисні поради, як правильно виховати собаку та бути їй вірним другом. Так чи інакше, шляхом спроб і помилок Маня набуває життєвої мудрості: худа ти чи гладка, відома і багата чи ні, ти така одна-єдина, і родина і друзі люблять і приймають тебе такою, яка ти є, і ти для них найкраща!

Абсолютно жива історія, яку цікаво читати і розглядати малюнки. Є місце гумору, іронії та всьому тому, що робить нас мудрішими. Насправді, ця дитяча книга торкається різних проблем співіснування домашніх тваринок з людьми, їхніх взаємовідносин. Погляньте на світ людей очима домашньої собаки, це доволі корисно, любіть собак та отримуйте заряд гарного настрою!

Якщо маєте бажання переглянути буктрейлер книги дивіться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=lUs-H2XUqqM&ab_channel=%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B2



Хочете почитати історію про те, як авторка Наталія Герасименко створила «Маню» (у фейсбуці на сторінці Видавництво «Час майстрів»): https://www.facebook.com/chasmaistriv/posts/1542138329273026 .

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!





Немає коментарів:

Дописати коментар