ОБЕРЕЖНО, ГІПНОЗ!!!




Познайомимо вас з неймовірною психологічною книгою «Моллі Мун» (англ.Molly Moon) із яскравою голографічною обкладинкою, відомої сучасної британської письменниці Джорджії Бінг. Рекомендований вік читачів 10-14 років.

Гіпноз, сміливість, кмітливість та добро, усі ці здібності та риси зібрані в одній дівчинці Моллі Мун. Захопливі пригоди, підступні вороги, найкращі друзі та дивовижні часомандри. У ході різних історій Моллі робить приголомшливе відкриття вона здатна зупиняти час. Їй доводиться не раз використовувати це вміння на практиці. Крім цього, Моллі, нарешті, розгадує таємницю свого народження. Ще вона змінюється сама і змінює світ навколо себе і розуміє, що справжні друзі, які беруть тебе з усіма недоліками, набагато краще, ніж натовп сліпих залицяльників. Також усвідомлює, що бути зіркою це не те, що вона хоче, і повертається назад до дитячого будинку.

Книга дуже актуальна в сучасному суспільстві споживання. Вона про те, що щастя може бути набагато ближче, ніж ти думаєш; багато зла не зі своєї вини, а тому що не бачили в житті добра; як важливо вміти прощати і визнавати свої помилки; ніколи не пізно все виправити, головне захотіти; не варто шукати легких шляхів та чарівних паличок.

Авторка серії книжок про Моллі Мун Джорджія Бінг (Georgia Byng) – відома англійська дитяча письменниця, ілюстраторка та акторка. Вона є старшою дочкою графа Страффорда. Письменницьку кар’єру почала малюючи комікси для самих маленьких дітей. Її першою книгою стала графічна історія «The Sock Monsters» на створення якої вона витратила цілих 5 років. Українським дітлахам письменниця відома завдяки своєму magnum opus – фентезійному циклу, що налічує 6 томів «Моллі Мун», він став світовим бестселером, перекладений різними мовами й виданий у 40-ка країнах світу. В інтерв’ю газеті «Daily Mail» Джорджія говорить, що видання книг про Моллі – дуже важлива для неї справа, оскільки вона сподівається, що їх прочитають тисячі дітей у всьому світі й це зробить їх щасливішими.

2015 року вийшов однойменний британський фантастичний фільм за сюжетом першої частини «Моллі Мун і чарівний підручник гіпнозу», знятий режисером Крістофером Н. Роулі.

Трейлер (відеоролик) анонсований до фільму, який можна використовувати і як буктрейлер до популярного циклу романів «Моллі Мун», дивіться за посиланнями (англ.): https://www.youtube.com/watch?v=e0YoHi1vG_g&ab_channel=TIFFOriginals

або https://www.youtube.com/watch?v=qKhqKQboTn0&ab_channel=MovieclipsIndie

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар