УВАГА, СЕРІЯ-ПРИГОДИ!!!

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Рекомендуємо зворушливу серію повістей для читання «Зося з вулиці Котячої» польської письменниці Агнєшки Тишки  про веселі, звичайні-незвичайні пригоди дівчинки Зосі та її чудернацької родини. Тут ви познайомитеся з тіткою Зосі творчою Маліною, двома кузенами боягузом Михасем і наївним Кшишем, їхнім навіженим собакою і багато з ким ще. Ви здивуєтесь із того, як Зося заклинає світ, і дізнаєтесь, що з цього виходить. А ще навчитеся всиновляти котів! Також на вас чекає багато несподіванок: конкурс на Павуче Обличчя Року, труп на сходах, танці з пралками і навіть зустріч із таким собі Безпанцировим!

Художнє видання розраховане на підлітків, які люблять пригоди. Книги цієї серії складаються з таких розповідей: «Зося з вулиці Котячої», «Зося з вулиці Котячої йде по сліду», «Зося з вулиці Котячої на канікулах», «Зося з вулиці Котячої взимку», «Зося з вулиці Котячої навесні», «Зося з вулиці Котячої на відпочинку», «Зося з вулиці Котячої та великі зміни», «Зося з вулиці Котячої в подорожі» та «Секретник Зосі з вулиці Котячої. Блокнот для записів».

Авторка запальної серії про Зосю Агнєшка Тишка (пол. Agnieszka Tyszka) польська письменниця популярних творів для дітей та підлітків, хоча дорослі читачі також залюбки читають її кумедні, сповнені щирих почуттів та доброго гумору книжки. Серед її творчого доробку романи, казки, розповіді, радіоспектаклі та театральні сценарії. У 2005 році письменниця отримала престижну літературну нагороду імені Kornela Makuszyńskiego за книгу «Троянди в гаражі». Найвідомішими книжками для дітей стала серія «Зося з вулиці Котячої».

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!






Немає коментарів:

Дописати коментар