УВАГА, КАЗКОТЕРАПІЯ!!!





Рекомендуємо зворушливі історії про тварин «У лісі, на морі, у джунглях і в полі». У збірці тварини з усього світу – з моря, з джунглів і саван, з густого лісу і з найближчої ферми зібралися разом, щоби допомогти дитині пізнати, що добре, а що погано.

Краби-танцюристи і тюлениха Люля доведуть, що можна порозумітися за будь-яких обставин, лобстер Надійка сміливо допоможе акулі та знайде в її особі справжнього друга, мавпочка-бешкетниця Гулька дізнається, що не варто насміхатися над іншими, левенятко Брандо засвоїть урок, чому потрібно дотримуватися гігієни, а бджола Жужа та корова Лука зрозуміють, що потрібно вчитися домовлятися заради важливої спільної справи.

Обережне курчатко Ціпа, винахідлива білочка Рудька, медуза Солька… У цих та інших героях малюки точно впізнають себе або своїх друзів. І, що важливо, за їхньої допомоги дістануть важливі підказки чи відповіді на свої запитання. А ще в цій книжці чудові малюнки: звірята, птахи й мешканці підводного світу такі милі й справжні. Яскраві детальні ілюстрації можна розглядати як віммельбух, складаючи власні неймовірні оповідки.

Кумедні історії про пригоди тварин сподобаються і дітям, і батькам. Книга містить 20 чудових казок, герої яких потрапляють у пригоди, які могли б статися будь з ким. Розповіді живі й казкові, навчать дитину слухняності, чесності, доброті, чуйності, любові, справедливості, працьовитості, винахідливості, чому не варто насміхатися з інших, натомість так важливо дружити, а ще допоможуть зрозуміти, що треба завжди вірити у свої сили й наполегливо рухатися вперед до мрії.

Також пропонуємо переглянути розвиваючі мультфільми, для кращого сприйняття життя тварин:

Лісові тварини: 



Свійські тварини:


Тварини джунглів і саван: 



Морські жителі: 

Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей


Немає коментарів:

Дописати коментар