УВАГА, КВЕСТ ДЕТЕКТИВ!!!




Познайомимо вас з неймовірною збіркою детективних історій «ЗНАЙДИ ЗЛОЧИНЦЯ». Дуже цікаве й незвичайне видання – це і книга для читання, і для розвитку мислення, логіки, уважності.

Філіп, Фло та Каро, а також кондитер Лео і комісар Ларс кращі в світі детективи. Не існує такої таємниці, яку вони не змогли б розгадати. Тобі теж, належить стати детективом. Приєднуйся до команди агентів і знайди злочинця. Запам’ятовуй та зіставляй факти, шукай докази на картинках-загадках, перш ніж продовжити гонитву за злочинцем на наступній сторінці.

В кожній книзі по 4 детективні оповідки, які вдало між собою поєднані логічними переходами, де трійка дітей буде знаходити розв’язку. У юних таємних агентів Філіпа, Кароліни та Флорентини розпочалися літні канікули, проте, довгі сонячні дні та веселощі не минають без розслідування нових злочинів і розкриття заплутаних історій. Зазвичай, щоби розгадати нові загадки діти збираються дружньою командою у своєму офісі голуб’ятні під дахом цукерні Лео. Сам же власник цукерні вже став неофіційним ватажком команди. Окрім нього дітям допомагає комісар поліції Ларс. Та літом команда розділяється діти вирушають до старого замку, у якому живе їхній дядько й одразу ж втрапляють у нову історію здається, різноманітні пригоди самі їх знаходять. Не оминають несподівані розслідування і старших членів детективної команди Ларса та Лео.

Нові операції повні незбагнених, на перший погляд, таємниць. Кожна сторінка це загадка для кмітливих, а ще хвацькі кишенькові злодії, фальшиві аукціонні монети, зашифровані місця зустрічей та секрети, які можна підглянути через замкову шпарину.

Ці книжки для тих, хто любить таємниці та хто ще не відчув смаку від розгадування і таке відкриття на них чекає саме тут. Кожна розповідь – це підказка до малюнків, тому все стало набагато складніше і цікавіше. Це ніби друга частина про детективну команду «Локриця», але я ніяк не відчуєш, що почав читати не з тієї частини.

Серія складається з таких книг: «Місце злочину. Монастир «Воронів камінь»», «Операція «Золотий скіпетр»», «Прокляття чорного стрільця», «Таємниця чорної джонки», «Операція «Жовтий дракон»», «Таємне товариство «Червоний Корал» та інші.

Автором серії детективних історій «Знайди Злочинця» є німецький письменник та ілюстратор Юліан Пресс, який обожнює головоломки та детективні загадки. На початку свого творчого шляху він співпрацював з багатьма дитячими книжковими видавництвами Німеччини, молодіжними журналами та рекламними агентствами. Пізніше почав сам писати детективні історії для дітей і малювати до них ілюстрації. Юліан пішов по стопах свого батька, автора знаменитої «Чорної руки». В даний час Юліан Прес: художник-фрілансер, графік, письменник, його дуже живі інтерактивні книги вельми популярні серед маленьких і великих читачів, незвичайні детективи придбали популярність не тільки в Німеччині, але і по всьому світу.

Буктрейлери на збірку детективних історій «Знайди Злочинця» дивіться за посиланням:


або


Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги #програмапоповненнябібліотечнихфондів

 

Немає коментарів:

Дописати коментар