УВАГА, ТРИЛОГІЯ-БЕСТСЕЛЕР!!!

Пропонуємо вашій увазі книгу «Бартімеус. Брама Птолемея.» (англ. Ptolemy's Gate) англійського письменника Джонатана Страуда. Ця фінальна частина трилогії не залишить байдужими шанувальників підліткового фентезі про пригоди джинів і людей в приголомшливому магічному світі. Захопливо, смішно, цікаво, по-пригодницьки та фантастично! Цей світовий бестселер уже встиг знайти мільйони відданих шанувальників серед читачів усіх вікових категорій. Для фанатів циклу про Гаррі Поттера ця книга стане просто знахідкою!

Дія відбувається у сучасній Великобританії, а саме у Лондоні, тільки описи та пейзажі туманного міста настільки похмурі та сірі, що складається враження, ніби мова йде про середньовічні часи. Головний герой – 12-ти річний чарівник Натаніель, який, бажаючи відімститися своєму кривднику, береться викликати могутнього демона – 5000-річного (!) джина Бартімеуса. Що ж, дух таки з’явився та готовий виконати будь-яке бажання повелителя. І ним виявляється не що інше, а викрадення потужного артефакту – амулета Самарканда, яким володіє могутній чаклун Саймон Лавлейс. Хоч ключовим персонажем являється - Натаніель, головним видався джин Бартімеус – хитрий, підступний, іронічний та навіть певною мірою благородний  волею-неволею змушений виконати своє завдання. Їм обом доведеться стати такими собі друзями поневолі, причому що один, що другий намагаються як обманути один одного, так і не стати жертвою взаємних хитрощів.

Заключна частина трилогії про Бартімеуса – «Брама Птолемея» – має набагато більше флешбеків, ніж попередні дві книжки і заповнює ті сюжетні лакуни, що виникли під час прочитання перших попередніх частин.

Серія Бартімеуса (англ. Bartimaeus Sequence) складається з таких частин: «Бартімеус. Амулет Самарканда.», «Бартімеус. Око голема.» та «Бартімеус. Брама Птолемея.», і усі вони є в наявності бібліотеки.

Джонатан Страуд за перші три книги серії Бартімеуса у 2006 році отримав Міфопоетичну премію за дитячу фентезі та в 2007 році отримав Велику премію уяви у номінації «Найкращий роман для юнацтва».

Якщо маєте бажання переглянути офіційний сайт серії романів (англ.) дивіться за посиланням: http://www.bartimaeusbooks.com/

Хочете почитати офіційний сайт автора творів Джонатана Страуда (англ.), заходьте на: http://jonathanstroud.com/

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/








Немає коментарів:

Дописати коментар