УВАГА, КЛАСНА ПОВІСТЬ!!!



Запрошуємо до знайомства з серією книг «Требізон» (англ. «Trebizon») британської дитячої письменниці Енн Дігбі.

«Требізон» – це школа-інтернат з історією, знаменитими випускниками та значною репутацією. У кожного героя свій характер та харизма, але вони всі разом вчаться жити в інтернаті й іноді прислухатися до інших мешканців школи.

Головна героїня – Ребекка, яка в першому семестрі вимушена полишити своїх друзів і спокійне життя в Лондоні, щоб стати другокурсницею в школі-інтернаті. Дівчинка постає перед нами як майстерна серфінгістка, спринтерка й кмітливий детектив. От тільки з математикою великі проблеми. Програма школи «Требізон» відрізняється від того, що вона вивчала раніше. Чи допоможе їй новий учитель Макс усе надолужити? Адже від іспиту з математики залежить майбутнє Ребекки! Усі дівчатка вже знайшли собі подруг, тож Ребекка може залишитися самотньою. Єдиний вихід, який вона знаходить, – виправдати надію батьків і показати школі, чого вона варта. Що ж зробила Ребекка та на чиєму боці правда?

Розповідь про дитячу дружбу, зраду, підліткові амбіції, захоплення та перші розчарування, – саме ті теми, які актуальні в цьому віці. Величезний плюс повісті в тому, що герої не ідеалізуються. Навіть негативні герої не до кінця погані, і хороші герої теж мають проступки. Книги цікаві і легко читаються, підійде для читання підлітків.

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей


Немає коментарів:

Дописати коментар