УВАГА, КНИЖКОВИЙ ЗВІРИНЕЦЬ!!!



Хто найкращі друзі дітей? Звісно, ж – тварини, пригоди та книги! Тож, пропонуємо підбірку пригодницьких книг «Історії порятунку» – найпроникливіші розповіді, присвячені тваринам та їх відносинам з людиною.

Амелія і Сем завжди готові прийти на допомогу тваринам. Не минає і дня, щоб вони не відвідали своїх пухнастих підопічних у ветеринарній клініці «Ковчег звірів».

«Котик-безхатько» – це перша книжка серії «Історії порятунку». Саме цією історією починаються пригоди Амелії Гейвуд, яка щойно переїхала зі своєю мамою до бабусі. З дівчикою трапляється пригода, яка призводить до знайомства із родиною Гоупів – ветеринарів з лікарні-притулку «Ковчег». Також вона подружиться із Семом Бакстером та його неслухняним песиком Маком. І саме дресирування цього малого неслуха стане першим кроком до втілення мрії Амелії – допомогати тваринам.

До серії «Історії порятунку» входять такі  книги: «Котик-безхатько», «Кролик та його халепи», «Лисеня у небезпеці», «Котячі пустощі», «Хом’ячок утікач», «Цуценя уникає лиха». Добрі та захоплюючі історії навчають дітей ставитися до тварин зі співчуттям, повагою та любов’ю. У кінці кожної книжечки є поради  догляду за тваринами, коли треба йти до ветеринара, допомога незнайомій тварині та ін.

Написали історії Люсі Деніелс (Lucy Daniels) – колективний літературний псевдонім, що об’єднав двох письменниць-англійок: Вікторію Холмс та Сару Макгерк в співпраці з ветеринарами. Їх книжки про тварин серії «Ковчег тварин» відомі в усьому світі. В доробку цього колективу не менше 50-ти різних історій про звіряток, перекладених в усьому світі. Твори дитячих письменниць користуються значною популярністю: лише у Великій Британії було продано понад два з половиною мільйона примірників.

Тож, ніколи не кидайте своїх пухнастих друзів та пам’ятайте: ми завжди відповідаємо за тих, кого приручили. Майте чуйне, щедре і добре серце, щоб знайшлося в ньому місце і маленькій комашці, і тваринці. Давайте поділимося з ними і своєю добротою, проявимо до них нехай маленьку, але турботу. Вони завжди готові радувати нас, виляти хвостом або ніжно муркотіти, стрибати від радості і по своєму посміхатися нам. Саме тому, варто ставитися до них із розумінням, любов’ю і підтримкою, яка їм так потрібна.

Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей


Немає коментарів:

Дописати коментар