УВАГА, ЧАРІВНІ ПРИГОДИ!!!

Рекомендуємо зворушливі казкові повісті для читання «Айседора Мун» англійської письменниці Ґаріет Мункастер, яка написала серію розповідей і намалювала до них ілюстрації.

Айседора Мун – дуже незвичайна дівчинка, яка обожнює блискітки, диво, рожевий колір, вміє користуватися чарівною паличкою, але в той же час любить польоти під місяцем, ніч і свої крильця. Айседора живе в замку вампіра по сусідству з шатром феї разом зі своєю мамою феєю, татом вампіром, який доброзичливий вегетаріанець, молодшою сестрою і плюшевим кроликом, якого оживила її мама фея. Вона не підходить під стандарти життя фей, вампірів або людей. Проте, це не заважає їй бути щасливою, знаходити нових друзів та розважатись. А ще вона знає: бути не таким, як усі, не завжди просто, зате страшенно цікаво!

Таких героїв ви не знайдете ніде, з нею постійно відбуваються чарівні цікаві пригоди. Книги написані дуже легко, доступно, а кумедні ситуації, примушують реготати до сліз. В кінці розповідей на маленьких читачів чекають різні активності: веселі ігри, тести, а також рецепти льодяників і печива.

Айедора – феномен у всьому світі. Ця маленька дівчинка не просто героїня книги, а справжній символ того, що кожен з нас може бути неповторним і унікальним. Вся серія історій підкреслює ідею про те, що відрізнятися від інших – це нормально, це добре, це природно. Такий позитивний посил буде особливо корисний для дітей, який комплексують через свою вагу, зростання, окуляри або чогось, що відрізняє їх від інших однолітків  і допомагає повірити в себе!

Книги про Айседору Мун перекладені на 28 мов, зокрема іспанську, італійську, румунську, японську і продаються мільйонними тиражами.

Зайдіть на посилання сайту «Айседора Мун Клуб» (англ.): https://www.isadoramoonclub.com/

Відео, де письменниця Ґаріет Мункастер рекламує усю серію про Айседору, дивіться (англ.): https://www.youtube.com/watch?v=qoeYvR-0eUc&ab_channel=OxfordEducation

Або: https://www.youtube.com/watch?v=pXjk5F-XIbs&ab_channel=OxfordEducation

Буктрейлер на книгу «Айседора Мун запрошує на день народження» перегляньте (англ.):

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги #програмапоповненнябібліотечнихфондів

#Державна_програма_поповнення_бібліотечних_фондів #Державна_програма_Українська_книга


Немає коментарів:

Дописати коментар