УВАГА, ФЕНТЕЗІ-БЕСТСЕЛЕР!!!




Пропонуємо популярну серію пригодницьких книг «ЗВІРОДУХИ». Неймовірний цикл, обов’язковий до прочитання всім любителям фантастики, пригод та тварин. Серія від найбільш популярних авторів дуже динамічна, існує боротьба зі злом, трагічна і наповнена різноманітними неймовірними подіями.

У вигаданій країні Ердас нещастя невідомі темні сили намагаються захопити його. Їм протиборствують Зелені Мантії зібрання захисників, де у кожного члена є свій звір-талісман. Щороку в королівстві серед підлітків проводиться випробування, в результаті якого магічний дух може обрати собі господаря, але багато років духи тварин не вибирали нікого, і тому ряди Зелених мантії порідшали. Але з нападом на королівство, духи найбільш сильних тварин: панди, вовка, гепарда і орла, знайшли собі юних покровителів, яким тепер доведеться знайти інші талісмани, об’єднавши які, вони зможуть врятувати Ердас від Пожирача могутньої темної сили.

Кожна розповідь це певний етап підготовки обраних дітей, їх єднання з духами-тваринами і завоювання нового талісмана. Відкрий захопливий світ Ердасу разом із відважними героям Конор, Абеке, Мейлін й Роллан та їхніми звіродухами і не проґавте жодної деталі їхньої мандрівки!

Книги привабливі в усіх аспектах. По-перше, вони привертають увагу класною містично-пригодницькою обкладинкою, дивлячись на яку вже уявляєте пригоди і дива. По-друге, сюжет історії захоплює з перших сторінок, тут і містика, і неймовірні дива, і вигадливі й непередбачувані повороти сюжету.

Опис в книгах зрозумілих тем для підлітків дружба і зрада, не завжди прості взаємини з батьками і близьким оточенням, можливість вибору, тріумф правди і справедливості, все це робить вигаданий світ ближче для дітей. Найбільше подобається ідея показати зв’язок людини з твариною, де людина не вважається хазяїном, а існують рівні стосунки між людиною та її «звіродухом».

Класичне фентезі, в якому кожна з 7-ми книг написана окремим автором, тому кожна з книг своєрідна, з певними авторськими акцентами, але всі головні персонажі зберігаються у всіх книгах серії, а змінюються лише другорядні герої.  Цикл романів перекладений більш ніж 20-ма мовами світу. Існує безкоштовна мобільна аркадна гра, сюжетно поєднана з книгами.

Буктрейлер на серію романів бестселерів «Звіродухи» дивіться за посиланням:


Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей


Немає коментарів:

Дописати коментар