УВАГА, СУПЕР-ДЕТЕКТИВ!!!

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Пропонуємо серію книг «Детектив Флечер»ригінальна назва «Fltscher») німецької дитячої письменниці Антьє Ціллат, які неможливо читати без посмішки.

Є детективи, а є - супердетективи! Знайомтеся: Флечер засновник дворового детективного агентства, благородний скунс, здатний відчути злочинця здалеку. Історія про скунса-розбишаку Флечера саме для вас, юні дослідники, адже він розслідує чимало таємничих злочинів і повсякчас потрапляє у всілякі халепи. Його напарник Тео син шеф-кухаря «Дикого Лося». Героїв чекає перше розслідування: знайти і знешкодити того хитруна, що вечеряє в ресторані і йде не заплативши! Адже через нього на кону саме існування «Дикого Лося», без фірмової страви якого кльоцки детектив і уявити не може своє життя. У світі Флечера немає нудьги і немає правил, які не можна порушити. Адже хто розкриває злочини краще за всіх? Тільки той, чиї жижки не трясуться! Той, хто сміливо кидається у вир непередбачуваних подій! Той, хто на питання: «Коли йдемо на справу?» вже мчить щодуху.

Гумористичні пригоди скунса-бешкетника надихнуть маленьких читачів створити власну детективну агенцію і сподобаються всім, хто обожнює розслідування, жарти й капосні витівки.

Авторка оповідань про скунса Флечер Антьє Ціллат (Antje Szillat) німецька дитяча письменниця, популяризаторка дитячого та підліткового читання, спеціалістка з навчальної терапії, консультантка з навчання, членкиня асоціації німецькомовних кримінальних авторів Syndicate e.V. Письменниця Антьє Ціллат та ілюстратор Ян Бірки об’єднали зусилля і весь свій досвід, щоб створити захоплюючу пригодницьку серію про скунса на ім’я Флечер. У Німеччині вже перша історія стала бестселером, а вся серія про скунса-детектива завоювала серця тисяч дітей. У 2018 році «Флетчер» отримав престижну премію Paderborner Hase, в журі якої учні початкових шкіл. Письменниця входить до складу Friedrich-Bdecker-Kreis організації, що займається промоцією читання на національному рівні та має свої філії у більшості федеральних земель Німеччини; у співпраці з Фондом читання проводить читацькі клуби для дітей та молоді. Авторка розробила курс ігор «для розуму та серця», що покликаний заохочувати дітей до ширшого мислення, розвитку і навчання, та вигадала персонажа Жюстін, що розповідає дітям про їх права на сторінках її книжок. Творчий доробок письменниці складає понад 3 десятки художніх та науково-популярних книжок, вона також є редакторкою дитячих періодичних видань KidsLife, Urbia, та Federwelt. Антьє Ціллат має нагороди: нагорода Державного комітету у справах молоді (2010), «Книга місяця» від Німецької академії дитячої та юнацької літератури (2014),  нагорода фонду Leipziger Lesekompass (2017), Дитяча книжкова премія Paderborner Hase (2018).

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар