Сьогодні відбувся  запланований обмін професійним досвідом між нами,   бібліотекарями Городоцької бібліотеки для дітей та колегами з Шепетівської міської бібліотеки для дітей, на платформі Zoom, організованою ХОБД ім. Т.Шевченка.

Онлайн-спілкування бібліоспарингу під назвою «Сучасна бібліотека для дітей: рухаємося вперед» розпочала головна адміністраторка зум-конференції Олена Михайлівна Цегельник, з привітанням до учасників. У виступі вона акцентувала увагу на важливості професійного спілкування, обміну досвідом, умінні напрацьовувати потрібний дітям та організаторам дитячого читання контент дитячих книгозбірень. Крім того, на відеозв’язку були присутні наставники-колеги: Оксана Петрівна Лифар та Антоніна Миколаївна Захаренко, які внесли свої рекомендації, пропозиції та зауваження по роботі з дітьми.

Поділилися своїм досвідом та творчими надбаннями Алла Федорівна Назарова, директорка  міської бібліотеки для дітей м.Шепетівки, яка розповіла про активність бібліотеки під час карантину та після його ослаблення. Цікаві виставки і презентації, зі смаком оформлені зали бібліотек, високий рівень інформаційної діяльності та увага до кожного відвідувача у бібліотеці, в якій ми віртуально побували.

Представили роботу Городоцької бібліотеки для дітей на сучасному етапі у вигляді відеопрезентації і ми.

Усі учасники відчули себе бібліотечною родиною. По закінченню конференції, учасники висловили бажання розвиватися й надалі. Ми сподівається на подальшу активну співпрацю з усіма книгозбірнями області задля розвитку читання дітей, тому що важливих і цікавих тем для обговорення є чимало.

Дякуємо колегам за інформаційну співпрацю. Чекаємо на нові зустрічі!!!
















Немає коментарів:

Дописати коментар