УВАГА БЕСТСЕЛЕР-ФЕНТЕЗІ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Сьогодні пропонуємо три книги із серії Макса Бралльє «Останні підлітки на Землі». Серія стане до смаку фанам постапокаліпсиса, зомбі та почвар. Бестселер складається з таких книжок: «Останні підлітки на Землі», «Останні підлітки на Землі та парад зомбі», «Останні підлітки на Землі і Кошмар Король», «Останні підлітки на Землі та космічне потойбіччя», «Останні підлітки на Землі та опівнічний клинок», «Останні підлітки на Землі: Дикий політ Джунса», «Останні підлітки на Землі та дорога скелетів».

У перші книзі «Останні підлітки на Землі» розповідається про Джека Саллівана підлітка у постапокаліптичному світі. Відтепер його орієнтири в житті змінилися: треба вижити. Прикінчити купу зомбі, монстрів та найголовнішого ворога Бларга. Але щоб не закралися сумніви в героїзмі, Джек складає список подвигів. Поміж різних пришелепуватих ідей, є і серйозні! Знайти свого найкращого і єдиного друга Квінта та врятувати Джун дель Торо, яка, можливо, терпіти не може самого Джека Саллівана. Але яка різниця, адже йому вона неабияк подобається…

Друга частина «Останні підлітки на Землі та парад зомбі» описує неймовірні речі, що відбуваються у світі Вейкфілда. І вони ще більш немислимі, ніж поява монстрів та зомбі. Режокх Прадавній, Руйнівник Світів не полишає свої спроби захопити Землю. Але Джек Салліван та його друзі стоять на сторожі. Заради перемоги добра вони навіть зближуються з монстрами. Діти ще не знають, що серед монстрів є зрадник приспішник Режокха. І він уже використовує всіх для здійснення своїх темних справ.

Третя робота «Останні підлітки на Землі і король жахів». Нещодавно підлітки зупинили вторгнення Режокха Прадавнього, Руйнівника Світів і тепер ніби запанував мир настільки, наскільки це можливо в постапокаліптичному світі. Аж тут звідкись долинає звук людського голосу. Підлітки знаходять рацію. Джек розуміє, до чого може призвести ця знахідка? Він залишиться на самоті, воїном-одинаком. Тим часом друзі насолоджуватимуться обіймами родичів. На що піде хлопець, аби цього ніколи не сталося?..

Макс Бралльє (Max Brallier) - американський письменник і написав більше 30 книг та ігор. Він найвідоміший за серіалом бестселерів New York Times «Останні підлітки на Землі», з якого створено серіал від Netflix. Макс отримав свою першу професійну письмову роботу в сьомому класі у вигляді підготовки статей для місцевої газети. Також після коледжу працював у видавництві. Зараз він пише книги для дітей і дорослих, в тому числі Pick-your-own-path adventure. Також він є творцем і автором серії книг, написаної під псевдонімом Джека Чаберта.

Художня література для підлітків — це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар