УВАГА, ПРИГОДНИЦЬКА ПОВІСТЬ!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Пропонуємо книжку американо-британської письменниці Стефані Берджис «Дракон із шоколадним серцем». Повість рекомендована для читачів 8-13 років, вона про покликання, яке мають зрозуміти у своєму житті не лише люди, а й… дракони.

От ми багато читаємо казок, в яких людей зачаровують і вони перетворюються на тварин чи на інших істот. А тут сталася протилежна ситуація – дракониха Авантюрина пробує шоколад і… перетворюється на дівчинку 12-ти років. І саме тут починаються найдивовижніші пригоди в її житті.

Це справді варте уваги фентезі: навіть назва має подвійний сенс – шоколадне серце як сутність Авантюрини, і «Шоколадне серце» як назва шоколадного будинку, в якому вона влаштувалася підмайстринею і пізнавала шоколадну майстерність.

Історія про Авантюрину захоплює не лише своїм динамічним сюжетом з неймовірними поворотами, а й тим, що героїня поєднує в собі і людину, і дракона. Як це – бути драконкою у людському тілі? І як людині навчитися стримувати свої драконячі емоції, коли не маєш так багато сили, як дракон? Відповіді знайдете під час читання.

Успіхи і поразки, пізнання справжньої дружби і смаку розчарування, численні випробування – ось як вона пройде свою ініціацію, щоб знайти покликання.

Ця книжка неодмінно допоможе дітям повірити в себе і сказати собі заповітне «Я зможу!».

Авторка книги Стефані Берджис (Stephanie Burgis) виросла в Америці, але тепер живе в Уельсі. Вона пише кумедні, смішні фантазії пригоди для дітей і дико романтичні історичні фантастичні романи для дорослих. За книжку «Дракон із шоколадним серцем» Стефані Берджис отримала кілька нагород – премію Вейвертона за кращий дебют в дитячій літературі, «Найкраща дитяча книга року» за версією Bank Street College, стала переможницею премії «Cybils». Більш детально дізнатись про письменницю можна на її сайті (англ.) https:https://www.stephanieburgis.com/ .

 Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар