УВАГА, ПОВІСТЬ-ФЕНТЕЗІ!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Рекомендуємо зворушливу казкову повість для читання «Дженні» (Jennie) американського письменника Ґелліко Пола, для вікової категорії читачів 8-13 років.

Прекрасна, мудра історія про хлопчика, який раптово перетворився у кота. Він знайомиться з такою ж бездомною кішечкою Дженні, яка допомагає йому оволодіти мистецтвом непростого котячого життя серед чотириногих мешканців лондонських вулиць. У книзі детально і дуже захоплююче описуються котячі повадки, котяче життя, розділ території, сигнали, які використовують кішки для спілкування між собою і з людьми, і все це правда, а не вигадка автора. Друзів чекають карколомні пригоди, смертельні небезпеки, мандрівка до Шотландії, зрада та справжня дружба. Пітер навчиться бути котом, а Дженні… знову повірить у людей.

Книга з котячої колекції гідна прочитання, вона начебто і дитяча, але дуже глибока і розумна. Повість про дружбу, кохання, вірність, зрадництво, уміння прощати, про силу і відповідальність за тих, кого ми любимо.

Американський письменник Пол Гелліко (англ. Paul Gallico) насамперед відомий як автор повісті «Білий гусак: історія про Дюнкерк», романів «Томасина: кішка, яка думала, що була богинею» та «Пригода "Посейдона"» , завдяки однойменній екранізації, яка здобула дві премії «Оскар».

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!



Немає коментарів:

Дописати коментар