УВАГА РОМАН-ХОРОР!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Пропонуємо нову книжку відомої польської авторки Йоанни Ягелло «Як дві краплі води» в перекладі Божени Антоняк.  Одразу після виходу роман здобув кілька нагород, зокрема став Книжкою року 2018 польської секції IBBY, а також увійшов до престижного міжнародного каталогу книг для дітей і юнацтва «Білі круки 2019» (The White Raven 2019). Книга розрахована на читачів 13-18 років.

Надто реальна історія... Анна і Ніна були найкращими подругами, майже сестрами. Відтоді, коли вони познайомилися в класі дівчата не розлучалися. Але Ніна, краща, вродливіша, талановитіша, заможніша вступає до мистецького ліцею, а Анні не вистачає кількох балів. З того моменту щось змінюється...

Деякі теми, здається, приречені на замовчування в публічному просторі та на викликання мимовільного зніяковіння. Іноді ми ніби спеціально забуваємо про самогубство, як про частину людського, ніби боїмось, що воно заразне. Попри всю депресивність, цей підлітковий роман говорить значно більше, ніж того очікуєш, і навіть трішки причаровує своїми хвилями холодного моря.

Якщо вас цікавить відгук книги «Як дві краплі води» самої авторки Йоанни Ягелло (Joanna Jagiello) англійською мовою можете подивитись за посиланням:

 

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар