УВАГА, БЕСТСЕЛЕР-КЛАСИКА!!!

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Рекомендуємо зворушливу серію повістей для читання про Енн Ширлі, що складається з восьми книжок. Немає сумніву, що цей цикл припаде до душі як дітям, так і дорослим. 

Події цієї чудової книжки відбуваються в далекій Канаді, наприкінці XIX століття, на острові Принца Едварда. На фермі Зелені Дахи живуть немолоді вже брат із сестрою, Метью й Марілла Катберти. Якось вони вирішили взяти із сирітського притулку хлопця, котрий міг би допомагати їм у господарстві. Проте їхньому здивуванню не було меж, коли виявилося, що замість хлопця до них прибула руденька худорлява дівчина, Енн Ширлі.

Мала сирота Енн – незвичайна дівчинка: життя ніколи не балувало її, проте ця дитина вміє бачити красу, яка її оточує, помічати прекрасне в буденному. В школі вона зустрічає однокласника Гілберта, з яким спершу постійно сварилася, однак згодом змогла подружитися. Після дорослішання, дружба молодих людей переросла в романтичні стосунки, котрі з часом склалися в щасливе подружжя. Образ Енн Ширлі вчить читачів не опускати рук і завжди боротися за своє місце під сонцем. Авторка ніби промовляє нам – навіть несприятливі обставини можна вирішити, а трохи сумна дівчинка з низькою самооцінкою може перетворитися на кохану рудоволосу красуню.

Книги канадської письменниці Люсі-Мод Монтгомері давно стали визнаною класикою світової літератури та вже понад століття користуються величезним успіхом у всьому світі. Авторка отримала світову популярність і навіть була нагороджена орденом Британської імперії. До творчого визнання вона йшла довго, з дитинства борючись з труднощами й перепонами. В основу роману «Енн із Зелених Дахів» (1905) покладено дитячі спогади письменниці. 1908 року книга вийшла у США і успіх її був миттєвим і нечуваним.  Щороку роман видається мільйонними накладами у США, Канаді, Австралії та країнах Європи, за ними знято популярні кінофільми, створено театральні постановки.

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!






Немає коментарів:

Дописати коментар