УВАГА, ІТ-ЕНЦИКЛОПЕЦІЯ!!!

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Ознайомитися з останніми досягненнями в сфері IT допоможе «IT-енциклопедія для дітей» автора Євгена Маєвського. Комп’ютери міцно увійшли в життя не тільки дорослих, а й дітей. Батьки ламають голову, як зробити використання гаджетів дитиною більш корисним, показати, що ноутбук потрібен не тільки для ігор і перегляду відеороликів.

Ця довідкова література про інформаційні технології в дивовижній мірі розкривають питання поширення інформації через Інтернет, соціальні мережі. З їх допомогою вийде більш глибоко зрозуміти можливості для спілкування, майбутній розвиток галузі. Представлений it-підручник містить вичерпну інформацію про комп’ютери. Книжка допоможе з’ясувати основні поняття, пов’язані з комп’ютерами, та дізнатися, як розвивалася та наука і технологія, котра на сьогодні є однією з найпоширеніших і найуживаніших в світі. Вона дасть інформацію, необхідну, щоб розуміти, як влаштовані великі і малі комп’ютери, і яким чином вони працюють, допомагаючи людям.

Енциклопедія буде легка для засвоєння людям будь-якого віку, і корисна як новачкам, так і професіоналам.

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар