УВАГА, СЕРІЯ-КВЕСТ!!!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Пропонуємо популярну серію пригодницьких книг для підлітків «Секретні щоденники Улісса Мура» (англ. The secret diaries of Ulysses Moore). Це подорож трьох героїчних підлітків в часі і просторі, написана італійським письменником Пьердоменіко Баккаларіо під псевдонімом Улісса Мура. Спочатку планувалося видати 16 щоденників, але потім їх кількість в Італії досягла 18-ти. Оповідання перекладені більш ніж на 20 мов, а оригінал серії пригод продовжує видаватися в Італії.

За сюжетом, автором серії вважається Улісс Мур, який проживає на віллі Арго в Кілморській бухті, графства Корнуелл, Англія. Але одному з працівників редакції вдалося розшифрувати закодовані записи.

В той час, коли трьох підлітків залишають самих у будинку і застерігають не шукати собі пригод, але вони обов’язково їх знайдуть. Особливо якщо цей будинок старовинна вілла на узбережжі, кожен куточок якої приховує безліч таємниць. Лише за один день, поки батьків не було вдома, 11-річні близнюки Джулія та Джейсон встигають організувати пошуки привида, розшифрувати закодовані послання та відчинити загадкові двері, за якими на них чекають неймовірні пригоди.

Читаючи книги-квест, ви розгадуєте таємниці та загадки разом із героями. Самі пригоди, описані в оповіданнях є захоплюючими, цікавими, а таємничості добутку додає не тільки описаний там час, але й концепція підходу до авторства.

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!





Немає коментарів:

Дописати коментар