УВАГА, КАЗКА-ФЕЄРІЯ!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Пропонуємо твір видатного бельгійського письменника Моріса Метерлінка «Синій птах». Це філософська п’єса – казка про сенс життя і всемогутність людини.

Історія, заснована на німецьких казках 17-19 століття, як брат й сестра шукають Синю птицю для виконання свого бажання і потрапляють в різні місця та часи. Конфлікт – боротьба сил добра і зла, світла і пітьми, долання героями всього, що стоїть на перешкоді досягнення мети.

Письменник Моріс Полідор Марі Бернар Метерлінк був фламандець за походженням і ще за життя називали «бельгійським Шекспіром». Він став теоретиком і практиком нового театру. Найзнаменитіша п’єса Метерлінка філософська драма-казка «Синій птах», написана у 1908 році. Казка-притча введена до програми зі світової літератури у середній та вищій школах.

Якщо маєте бажання переглянути фільм «Синій птах» (The Blue Bird) в оригіналі англійською мовою американського режисера Волтера Ленга 1940 року дивіться за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=xetEMM51eRQ&ab_channel=BridgetHarkin .

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар