УВАГА, ФЕНТЕЗІ-МОДЕРН!!!

Якщо тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Пропонуємо крутезну книгу для підлітків американського письменника Лі Бейкона «Остання людина». Книга просочена усілякими «високотехнологічними» штучками. Незнайомі слова узяті зі словника, точні цифри, тобто не просто 1 секунда, а 1,6 секунди. Це класно і може послужити хорошим сюжетом для фільму.

Сюжет твору про те, як 30 років тому зі світу зникла остання людина і світом керують роботи. Планета Земля змінилася до невпізнанності. Кібермайбутнє з коміксів стало реальністю. 12-тирічний робот XR_935 вважає, що це ідеальний світ ніяких війн, злочинів, екологічних катастроф. Ніщо й ніколи не виходить із ладу. Аж доки XR_935 не стикається з нею дівчинкою на ім’я Емма і вона цілком реальна людина. Емма дещо шукає загадкову точку на карті, їй конче потрібно туди дістатися. От тільки як це зробити у світі, де бути людиною заборонено? Може, допомога дівчинці це шанс дізнатися про те, чому Емма та людина, якій удалося вижити.

Між роботами і дівчинкою відбувається цікавий обмін інформацією, що міняє світогляд роботів і робить зміни в їх житті. Автор захопливо описує один з варіантів, що очікує людство в майбутньому, а також свій погляд на те, що значить бути людиною. Багато пригод, неймовірна дружба, цікавий світ, де правлять технології – ось, що отримує читач цієї книги.

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар