УВАГА, ЕНЦИКЛОПЕДІЯ ПРИРОДИ!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Пропонуємо довідкове видання «Тварини-винахідники і будівельники» автора Андрій Гапченко. Книга розрахована на дітей 8-13 років.

Людина – частина живої природи. Тож потяг до всього живого закладений у ній від народження. Ця еко-книга про біологію, географію формує свідоме ставлення до світу і любов до живої природи.

Зводячи архітектурні споруди, людина змінила вигляд планети. Тварини не меншою мірою впливають на природний ландшафт, щоправда, ми не завжди помічаємо результат їхньої діяльності.Чимало тварин будують собі житла, але більшість цих споруд майже непомітні серед заростей, каміння або під землею. Через те не можна по-справжньому оцінити діяльність «великих зодчих», чиї творіння часом набагато досконаліші від людських. Про те, які тварини найкращі будівельники і винахідники, і яке в них житло, дізнайтеся з цієї книги.

Дізнатись більше цікавих фактів про найдивовижних тварин-будівельників можна у відео: https://www.youtube.com/watch?v=2Ok5sW9oBJQ&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%22%D0%9E%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B0%22



Якщо цікаво що таке біонічний листок і як вчені розробили самоочисну фарбу, біфокальні оптику, липучку і на які ще винаходи вчених надихає природа, зверніться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=EIUALpRYrAE&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB2%2B2



Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!





Немає коментарів:

Дописати коментар