УВАГА ПРИГОДА-ДЕТЕКТИВ!!!

Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Якто тобі 6-16 років приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Пропонуємо книгу «Зустріч на Босому мосту» української авторки Надії Гуменюк. Книга розрахована на дітей 8-14 років за категорією реалізм. Гарне підліткове видання, де багато психології та пригод.

У книзі описують про що іноді старі райони на околиці міста приховують давні й дивні таємниці. Саме з такою загадкою зіткнувся хлопчик на ім’я Радик. Тепер він разом зі своїми друзями мусить розгадати таємницю старого підземелля, доки хтось інший не випередив їх. Якби не Радик Буслик та рудий Боніфацій, то, цілком ймовірно, це таємниче підземелля у передмісті ще й досі ховало б від людей скарб, захований у ньому багато років тому. Але ж і кіт, і хлопчик та його друзі такі непосидючі, кмітливі й допитливі! Та й сміливості їм не позичати. Бо, погодьтеся, далеко не кожен насмілиться спуститися у підземелля, де не лише цікаво, але й дуже небезпечно.

А оскільки за цінностями таки хтось полює, кожен незнайомий дорослий стає підозрюваним! Коли не заслужене багатство застить очі і спокушає, людина стає здатною і на шантаж, і на підлість, і на жорстокість, і тут вже не до ігор у детективів та скарбошукачів.

В книзі багато екшену, але не менше і поетики. Наприклад, доволі поетично висловлюються самі герої, не кажучи вже про описи, де використовуються приказки і багато епітетів та різних цікавих мовних форм.

Корисна книжка, насичена смислами і подіями, з тонкою психологією, яка навчає бути спостережливим, турботливим, сміливим, логічно мислити, а ще цінувати дружбу. А велика кількість цікавих історичних фактів дає можливість краще вивчати історію рідного краю у контексті світу.

Художня література для підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!




Немає коментарів:

Дописати коментар